Få frihed til

at være DIG i din 

Familie & 

Forretning

Gå på opdagelse i mulighederne og sig endelige til hvis du har spørgsmål.

Magien i DIG

Online Forløb

Bliv guidet til større kontakt med dine evner og åben op for dine muligheder. 

 

Kom i gang med det samme!

"Den største frihed du kan opnå er friheden ved 'bare' at være dig 

- og vide, at når du er dig, er du det største bidrag du kan være til verden - og derfra med lethed kan skabe det du drømmer om"

 

Din Transformationsmentor

Lea Philip

Måske tænker du: Hvordan kan jeg have lethed med at være mig, når jeg ikke ved "hvem" det er, eller hvad det betyder!?!?

 

Det kan virke som lidt en uoverskuelig opgave....

 

Det synes jeg i hvert fald tidligere...

 

Jeg vidste hverken hvor jeg skulle starte eller slutte...

 

Så her får du 3 måder du kan bruge til at finde mere ind til dig på:

 

NR. 1:
Ved at slippe dine blokeringer og begrænsninger, så afdækker du lige så stille den du faktisk er - bag ved alle dem, er nemlig DIG, den rene, skønne, fantastiske DIG 😀🎈

 

NR. 2:
Ved at finde ind til det, der gør dig glad, det du gerne vil skabe, det liv du gerne vil leve, og begynde at vælge det mere til i dit liv, så vil dit sande jeg dukke mere og mere frem 🙏

NR. 3:
Ved at begynde at lytte til din bevidsthed, din indre stemme, de signalet din krop sender dig og kigge på det og følge det.... Det vil lede dig mere og mere til den du faktisk er, og det liv du ønsker dig ❤️

 

Som du måske kan se, så handler det her jo ikke om, at du sætter dig ned en eftermiddag og finder ud af hvem du er, og så er det tjekket af din liste...

 

Det er en proces, hvor du hele tiden udvikler dig, og opdager nye fantastiske sider af dig 😍

 

Så tag ét skridt af gangen, og vid, at du er på vej...

 

På vej til at være mere DIG....

 

På vej til at føle og have mere FRIHED og OVERSKUD

 

På vej til at leve mere i harmoni med dig selv

 

og start evt. med at sige efter mig: "Der er ikke noget jeg 'skal' - Jeg vælger selv mit liv"


Det vil være mig en ære at guide dig igennem de processer, der matcher dig bedst, så du kan finde ind til DIG, og leve det liv, som du er skabt til at leve. 

 

Vil du vide lidt mere om mig.... Så læs mere lige her...

Hvad siger andre...

Her kan du læse et par korte udklip af udtalelser - vil du læse flere, så kig her.

Tingene lykkes nu

"Det har givet mig en større følelse af overskud. Tingene lykkes nu og jeg er taknemlig hver eneste dag. Mine barrierer er sænkede, og jeg bruger derfor ikke angreb som et forsvar længere.
 

Det har givet større lethed i min hverdag. Bedre til at håndtere udfordrende situationer, og en stor glæde og optimisme og jeg tror mere på livet og mig selv. Lea, du er utrolig behagelig at “være live med”. Nærværende, glad og dygtig. Du forstår vores behov og bearbejder dem med os."

Line

Kun åbenhed og anerkendelse

"Lea, jeg vil gerne udtrykke min store beundring, for din helt unikke måde at tale TIL og MED andre mennesker på. Jeg har sjældent mødt et menneske med sådan en venlighed, imødekommenhed og anerkendende væsen, som dit. Uanset hvilke spørgsmål vi (alle os der er med live) kommer med til dine spørgesessions, uanset om spørgsmålene måske "rammer lidt skævt", så formår du at lytte og løfte dit svar op til et anerkendende niveau, så man føler sig tryg og set.

 

Du har virkelig en gave i dit sprog ! Ingen fordømmende ord, ingen nedladende bedrevidenhed, ingen løftede pegefingre. Kun åbenhed, anerkendelse, støtte og fordomsfrihed. Du er en virkelig fin rollemodel, ihvertfald for mig."

Anne-Mette

Jeg mærker mine svar indefra

"Den største forandringer er at jeg er begyndt at mærke mine svar indefra og så har jeg fået en dejlig god kontakt til natur væserne- jeg har vundet 2 forløb til ialt 4000,- og blevet mere bevidst om det at være taknemmelig.

 

Jeg kan nu Trække og modtage energi fra alting- jeg føler jeg er kommet i større kontakt med naturen og med en højre frekvens i mig"

Rakel Rebecca

Fantastisk session

"Fantastisk session hos Lea.


Det er så vildt hvordan du kan mærke præcis hvor og med hvilke redskaber der skal sættes ind og så er Energetic Transformations energien så vidunderlig lækker - er SÅ total afhængig

- Tusinde tak Lea for alt hvad du giver mig - energi og inspiration. Tak"

Nicooline

Kontakt Mig

Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte mig.

Det er oftest lettest at fange mig på mailen.

Hej@LeaPhilip.dk

Copyright © 2019 Abbsolutely Fun Energy All rights reserved. cvr nr: 32182259