Hvad siger andre...

Susanne fik drømme lejligheden i hendes ønskede kvarter efter at have taget en session med mig og frigivet sine blokeringer

Mød Susanne (navnet har jeg fundet på, historien er rigtig).

Susanne er faktisk super sej til at skabe det hun gerne vil i livet – hun glemmer det bare en gang imellem selv (måske kender du det?).

Hun har f.eks. skabt et hussalg til den ønskede pris i et område og marked, hvor ikke alle tænkte det ville være muligt.

Hun har vundet udviklings forløb med en af hendes favorit mentorer.

Og meget andet.

Hun er endda så sikker på hendes skaberevner at hun satte sit hus til salg uden at have et sted at flytte hen efterfølgende.

Og hun vidste godt det kunne tage lidt ekstra tid, så hun havde det også helt fint da hussalget var i hus (hvor hun selvfølgelig fik lov til at bo der i næsten ½ år efter salget) og hun efterfølgende flyttede i sommerhus.

Men, så begyndte tvivlen at melde sig… (kender du det?)

For nu var der jo gået noget tid…

Og de andre sagde jo, at det ikke var muligt at finde en lejlighed i det område til den pris…

Måske skulle hun slække på kravene…?

Måske burde hun finde på en anden plan?

Så d. 24. februar 2019 havde vi en session sammen.

Her genoprettede vi Susannes tro og viden om at selvfølgelig kan hun skabe en lejlighed, der er et match til hende.

Vi fik frigivet nogle af de holdninger, der handlede om, at de andre havde mere ret, og at hun burde lytte til dem (i stedet for hendes egen bevidsthed).

Og fordi Susanne er så super sej til at fornemme når tingene faktisk er sluppet og når de ikke er, kom vi rigtig godt i bund med det, og så skete der ting og sager....:

”Dagen efter denne session, henvender en kollega sig til mig og gør mig opmærksom på en lejlighed indenfor min "ramme", den var dog for lille, men oplevelsen gjorde, at jeg endnu mere fik troen på at jeg godt kan tiltrække en god billig lejlighed.

To dage senere bliver jeg tilbudt en lejlighed i en boligforeningen, i det område jeg fra starten af min boligsøgning allerhelst vil bo i.

Til historien hører at jeg faktisk lå nr. 378 til en bolig i den størrelse og i det område.

I tilbudsbrevet står der, at jeg er nr. 26 til lejligheden, og det bliver mig der får den.

Når jeg nu her bagefter tænker over det så opfylder denne lejlighed endnu flere ønsker end jeg overhovedet havde troet muligt.

Tusind tak Lea for at havde fjernet blokkerende overbevisninger og med efterfølgende resultat endnu hurtigere og endnu bedre end jeg overhovedet havde troet muligt.

Jeg har endelig fået sindsro og er glad for livet igen

"Kære Lea.
Jeg siger tak for at du har healet mig.

Ved du hvad? Jeg hader at være negativ især at være morgen sur. Jeg kunne ikke rigtig slippe af med det, altså med at være negativ og morgensur i alt for mange år efterhånden. Nu har jeg endelig fået sindsro og er glad for livet igen.

Når jeg får menstruation plejede jeg at ende i "mørket" og bliver et STAKKELS offer for den onde verden. Jeg fik det slet ikke det psykisk dårligt da jeg fik menses for to dage siden, for jeg har det så godt. Det er dejligt.

Jeg er så glad for endelig at være glad igen. ... jeg er optimistisk igen og håber, at jeg en dag kan få rettet op på mit liv igen. Jeg skal nok opleve modgang igen, men det skal nok gå. Kan du/i have det godt. <3 "
 

Fantastisk session

"Fantastisk session hos Lea.


Det er så vildt hvordan du kan mærke præcis hvor og med hvilke redskaber der skal sættes ind og så er Energetic Transformations energien så vidunderlig lækker - er SÅ total afhængig

- Tusinde tak Lea for alt hvad du giver mig - energi og inspiration. Tak"

Nicooline

1:1 sessioner

Lige lidt mere end lovet

"Lea er en fantastisk og dygtig underviser.


Hun kan ikke lade være med at dele bare lidt mere end lovet.

Hun har et smittende humør og en dejlig kærlig tilgang til livet."

 

Karin

Div. kurser og forløb

Et værdifuldt redskab

"Hej Lea,
tak for en fantastisk guidning i din video om at forandre sin energi.

Jeg vil undlade at sætte ord men det har gjort en stor forskel for mig at mærke helt ud i fingerspidser at jeg kan ændre min energi til en for mig mere givende vibration.

Jeg er meget visuel og det hele var så smuk og fin en oplevelse.

Og det er så værdifuldt et redskab du har givet mig.


Tusind tak.
Kh Stine"

 

Tingene lykkes nu

Før Line kom med var hun: "skeptisk om det var lidt noget hokus pokus, og om det var noget for mig ;-)" Hun var: "Trist og træt men håbefuld."

 

Nu har hun "Optimisme - og stor glæde under live sessioner. Som at mærke at man er en del af en større energi, og begynde at tro på det ind i kroppen, ikke kun at ville forstå det kognitivt."

 

Konkret har det givet hende: "En større følelse af overskud. Tingene lykkes nu og jeg er taknemlig hver eneste dag. Mine barrierer er sænkede, og jeg bruger derfor ikke angreb som et forsvar længere."

 

Personligt har det givet Line: "Større lethed i min hverdag. Bedre til at håndtere udfordrende situationer, og en stor glæde og optimisme. Tingene lykkes og jeg tror mere på livet og mig selv. Lea, du er utrolig behagelig at “være live med”. Nærværende, glad og dygtig. Du forstår vores behov og bearbejder dem med os. Fedt at kunne genhøre flere gange."

 

"Jeg er rigtig taknemlig for at jeg “sprang på” i sidste øjeblik. Det har været en skøn oplevelse og du vækker stor tillid med din smittende glæde og ikke-dømmende facon. Der findes ikke dårlig energi, og det mærker man hos dig🙏🏼"

Line

Fantastiske Forandringer

Det hele bliver så let, når man bruger dine værktøjer

”Jeg har åbnet endnu mere op for min bevidsthed.  
 

Jeg har fået rigtig mange Aha oplevelser, og fået sat så mange ting i nye perspektiver, som giver så meget mere mening for mig og mit liv.
 

Jeg er blevet connectet med min bevidsthed på en helt ny måde.
Bevidstheden om at det er meget let at tage de valg som man ønsker at tage.
 

Jeg lever til tider et lidt hektisk liv, og med mit medlemskab i Fantastiske Forandringer, kan jeg altid komme tilbage i mig selv.

Jeg ville ikke være der hvor jeg er i dag, hvis ikke jeg havde "Fantastiske Forandringer", og i det hele taget Lea Philip.

Jeg har fået så mange værktøjer til at ændre energierne, som jeg ønsker at ændre.
Jeg er rigtig glad for visualiseringerne, som virkelig åbner op for min bevidsthed om hvad jeg vil og hvor meget jeg faktisk selv kan ændre.
 

Jeg er dybt taknemmelig for alt hvad du har hjulpet mig med, og hvad du fortsat kan bidrage til i mig og mit liv. Din fantastiske tilgang til livet, vil jeg ikke være foruden.
 

Det hele bliver så let, når man bruger dine værktøjer.
Af hjertet tak!”

- Mette

Det har givet mig større ro, mere kærlighed til mig selv og andre, bedre overblik, mere energi og gå-på-mod

"Før jeg blev medlem manglede jeg nogle gange redskaber til at løsne mine mentale ‘knuder’.
 

Nu kan jeg bare gå ind i gruppen og lave en øvelse eller to for at få løsnet de mentale ‘knuder’. Det er trygt og godt at vide.

Jeg er blevet meget mere trænet, så jeg ofte reagerer meget mere hensigtsmæssigt...både overfor mig selv og overfor andre.

Jeg føler mig meget bedre tilpas med mig selv, er mere selvsikker og ta’r tingene mere som de kommer.
 

Jeg har fået så meget mere ro indeni, fordi der er meget mere, jeg nu har ‘forstået’.
 

Jeg er imponeret over, hvor meget det har udviklet mig af at være med på dette forløb.


Jeg er virkelig taknemmelig over den dynamik, der var i gruppen.
 

Vi fik alle meget kompetente svar af Lea, når vi var i tvivl, og Lea er fantastisk til at få en til at føle sig tryg.”

- Bente

I større kontakt til naturen og med en højere frekvens i mig

Før Rakel kom med fortæller hun: "Jeg var skeptisk i forhold til din måde bare at sende alting op i en ballon

Jeg synes jeg manglede flow i det at manifesterer, Og så var det som jeg gik tilbage igen og igen, lige før jeg var i mål med noget nyt?"

 

Nu: "Jeg er begyndt at mærke mine svar indefra og så har jeg fået en dejlig god kontakt til natur væserne- jeg har vundet 2 forløb til ialt 4000,- fundet flere pantdåser , blevet mere bevidst om det at være taknemmelig"

 

Konkret har det givet hende: "At jeg kan Trække og modtage energi fra alting- jeg føler jeg er kommet i større kontakt med naturen og med en højre frekvens i mig

 

Det er lettere for mig at bede om hjælp, og modtage universets gaver, mærke mig selv og mærke hvad jeg har brug for og ikke vil være med til🥰

 

Jeg elsker din (Leas )dejlige latter og din lette tilgang til livet"

Rakel Rebecca

Fantastiske Forandringer

Jeg er begyndt at mærke mig selv og få svar fra mig selv

"Jeg havde prøvet rigtig meget, mange forløb for at, dels at komme til at mærke mig selv endnu tydeligere, og få sluppet gamle blokeringer

 

Jeg er netop begyndt at mærke mig selv, få svar fra mig selv, og mærker at rigtig meget i mig slipper, og meget jeg bliver meget mere klar over med mig selv, hvordan jeg behandler mig selv

 

Da det gik op for mig, hvad jeg virkelig gik og gjorde ved mig selv, kom i forbindelse med det, gennem bla. healing fra barndommen og månedens healing på succes. Det har gjort at jeg nu er istand til at kan slippe det med Leas metode

 

Jeg mærker når noget slipper, lethed i kroppen, mere glæde indeni, jeg mærker når noget kommer op for at skal slippes, ved tunghed og træthed

 

Lea er formidabel til at opfange hvad det er det handler om, hun har en meget dejlig rolig afbalanceret stemme i sine healinger, hun er så dejlig livsbekræftende"

- Marianne

Mere ro og kærlighed i mit parforhold

”Vil lige dele hvilke ændringer, der er sket i mit liv, efter forløbet…
Det gik op for mig at jeg siden forløbet…har jeg skabt mere ro og kærlighed i mit parforhold

 

Jeg har fået lettere ved at gøre noget godt for min krop - motionerer, massere og nærer min krop
 

Jeg har solgt flere af mine ting og opnåede at sælge for små 7000,- det har jeg aldrig gjort før

Jeg er blevet mere bevidst om, hvad der er mit, og hvordan jeg vælger at reagerer, på andres humør

 

Jeg er blevet god til at tale min sandhed, sige tingene som det er for mig, hvor jeg før ville have tiet og i stedet gået og analyseret
 

Jeg anerkender mig selv for at være kommet her til - jeg tager min power hjem, min skaber kraft hjem til mig, slipper, sletter og frigive alt det der står i vejen for jeg kan se mit næste træk, skridt

Tusind Tak Lea for dine dejlige forløb, spørgsmål og redskaber💕💕”

- Rebecca

Kun åbenhed og anerkendelse

"Lea, jeg vil gerne udtrykke min store beundring, for din helt unikke måde at tale TIL og MED andre mennesker på. Jeg har sjældent mødt et menneske med sådan en venlighed, imødekommenhed og anerkendende væsen, som dit. Uanset hvilke spørgsmål vi (alle os der er med live) kommer med til dine spørgesessions, uanset om spørgsmålene måske "rammer lidt skævt", så formår du at lytte og løfte dit svar op til et anerkendende niveau, så man føler sig tryg og set.

 

Du har virkelig en gave i dit sprog ! Ingen fordømmende ord, ingen nedladende bedrevidenhed, ingen løftede pegefingre. Kun åbenhed, anerkendelse, støtte og fordomsfrihed. Du er en virkelig fin rollemodel, ihvertfald for mig."

Anne-Mette

Fantastiske Forandringer

Beriget i krop og sjæl

Efter en fantastisk søndag med undervisning ved Lea er jeg så beriget i min krop og sjæl. At mærke hvordan jeg kan styre energien og heale en anden er fantastisk.

Det med ikke at kunne sætte ord på hvad der sker eller regne ud hvad der foregår er noget sjovt noget, men at slippe tanken om at det er mystisk er befriende og så bare VÆRE i lige det der er og sker.

Så Energetic Transformations behandler uddannelsen er så meget mig da jeg både leger i energien, følger min intuition OG rører blidt ved et andet menneske hvis klienten er til det.”
 

Mai-Brit

ETI-Healer udd.

En helt unik oplevelse

“I dag tog jeg første Niveau af Energetic Transformation hos Lea Phillip, og det var en fantastisk kursusdag.

Vi fik 3 behandlinger selv og gav 2, og jeg må sige, at det var en hel unik oplevelse både at modtage og give.

Jeg kan varmt anbefale det. Det er godt for både krop og sind. Jeg følte en helt utrolig tryghed, lethed og varme og ro i hele kroppen, og glæder mig til at give andre mennesker samme oplevelse, tak for i dag Lea.”

Jeanette

ETI-Healer udd.

Jeg smilede fra øre til øre og var total tryg og let i både krop og hoved

“Det var en super lækker og positiv oplevelse. Jeg smilede fra øre til øre og var total tryg og let i både krop og hoved, under første behandling. Jeg var simpelthen lykkelig !!! – det er vist sådan det skal beskrives

Da jeg selv behandlede første gang var det sådan lidt akavet og jeg var lidt genert, fordi Lea var der til at guide osv, Men, meget hurtig glemte jeg alt om at Lea var der og at jeg ”nok ikke gjorde det rigtigt eller kunne finde ud af det” – Det flød bare let og ubesværet.

Anden gang blev det jo endnu nemmere og jeg ”turde” tro mere på min bevidsthed om hvad klienten havde brug for.

Jeg glæder mig til at komme i gang med at afprøve mine magiske evner.”

Helle Pia

ETI-Healer udd.

Så meget passion i hendes "kald"

"Man skal ikke lad sig snyde af Leas unge, smukke, blide og smilende udseende samt vindende væsen, og tro at her er en ung kvinde uden substans. For tænker man det, vil man i den grad blive snydt!

I stedet kan man forvente en ung, smuk, smilende, nærværende og kærlig kvinde som i den grad brænder for det som hun gør. Som har så meget passion i hendes “kald”, og som med en lethed lære sine kursister hvad der læres skal. Og som kursis oplever man i den grad at blive set, hørt og fornemmet...og ikke mindst have den tryghed der er når man bliver undervist at en person som ved hvad de laver.

At se Lea folde sig ud i løbet af dagen med øvelser og teknikker, var som at se ballet hvor alle bevægelser er yndefulde og velkoordineret ned til mindst detalje, for til sidst at eksplodere i et kaleidoskopisk energivandfald fyldt med nærhed, omsorg og kærlighed for det hun laver. Det er ikke sidste gang jeg kommer på kursus hos Lea!!!"

Jesper

Kursus

Større balance i krop, sind og ånd

"Jeg har fulgt dette forløb (Bliv ven med din krop) hos Lea.
 
Forløbet har skærpet min bevidsthed, bedre forhold til min krop og jeg oplever større balance i krop, sind og ånd.
 
Jeg er blevet præsenteret for gode værktøjer, som er let tilgængelig og brugbar m.h.t. at kommunikere, lytte og spørge kroppen, for at finde svaret i kroppen. f.eks. hvad har jeg lyst til. Tilhører det mig  ja/nej. Kroppen slipper let det, som jeg har samlet op, og som ikke tilhører mig. Kroppen giver tydelige og præcise svar, når jeg lytter til budskabet.
 
Lea er en tillidsfuld, inspirerende og dygtig formidler, og Lea evner at kommunikere budskabet på en direkte og meget omsorgsfuld måde. Lea er meget intuitiv, og hun har derfor fornemmelse for den reelle årsag bag det sagte.
 
Lea får min varmeste anbefaling
 
K.H. Birgith Andersen"

En utrolig indre lethed

“Jeg har lige fået en ny kropsbehandling af Lea. Ved ikke hvad den hed, men det var fantastisk. Lea var hurtig til at stille sig ind på mig, som om hun nærmest kunne mærke, hvor på kroppen jeg havde brug for at blive berørt.

Jeg oplevede under behandlingen en utrolig indre lethed, som om jeg svævede. Måske Lea også svævede, i hvert fald opdagede jeg ikke, hvordan hun kunne bevæge sig så let omkring mig. Jeg er spændt på at opleve og mærke kroppen de næste dage.

Behandlingen og Lea kan klart varmt anbefales ♥”

- Dorte Kaasgaard

Jeg strålede og der var helt sikkert sket en forandring

“Det er svært at beskrive hvad der skete under behandlingen, da det var meget diffust. Det var en meget blid og behagelig energi, som jeg meget gerne var blevet i meget længere

Jeg kan ikke sige at jeg selv kan mærke nogen forandring bagefter, men min mand fortalte at jeg strålede og der helt sikkert var sket en forandring til det gode, selvom han ikke kunne sige hvad det var. Så jeg har sluppet noget og er blevet lettere. Det er vidt den bedste beskrivelse jeg kan komme med.

Jeg kan i hvert fald anbefale behandlingen – den var meget blid og dejlig. Tak for den

- Sussan

En følelse af nærvær i hele mig

“Under behandlingen oplevede jeg gradvis, at blive dybt afslappet og en følelse af nærvær i hele mig. Følelsen af at genopdage, at jeg er hjemme i mig selv. I forbindelse med afrundingen af sessionen, gjorde Lea mig opmærksom på min styrke. Det bibragte mig en indre balance i forhold til min sårbarhed og hele mig.

Sammenfattede oplever jeg Energetic Transformations, som en helt unik behandlingsform, der giver mulighed for genopdage følelsen af at være hjemme i sig selv.”

- Henriette

Ekstrem skarp til at læse hvad du har brug for

"Her en lille anmeldelse af Leas arbejde med mig over et forløb på ca. et halvt år.

Lea er meget engageret i sit arbejde og er ekstrem skarp til at læse hvad du har brug for. Hun har en pallet af mange forskellige værktøjer, som hun introducerer dig til, så tryghed og sikkerhed bliver fremherskende i dig. På meget kompetent måde giver hun dig det du har brug for. Lea er i besiddelse af en stor portion tålmodighed og er en meget omgængelig, omsorgsfuld, og rummelig person. Som jeg ikke på noget tidspunkt vil betænke mig ved, at dele selv mine dybeste hemmeligheder med. Med et latter mildt udtryk formår Lea at få dig til at føle dig tryg og få dig til at slappe af.

Jeg kan varm anbefale hendes undervisning og individuel behandling.

Kærlig hilsen Søren"